Home » Laatste nieuws » Daan van Beek: Datagedreven organisaties

Daan van Beek: Datagedreven organisaties

Intelligente organisaties groeien, bloeien en overleven door sensitief, slim en datagedreven beslissingen te nemen. De intelligente organisatie verwerkt (big) data razendsnel tot waardevolle informatie en kennis. Ze herkent tijdig opvallende patronen en ontwikkelt “1 miljoen euro inzichten”. Algoritmes en machine learning-modellen verbeteren en versnellen beslissingen. Op alle niveaus en over de hele linie.

Hoe ga je een AI-first strategie implementeren? En hoe bouw je een robuuste data-infrastructuur? Tijdens de BouwKennis Jaarbijeenkomst zal Daan spreken over hoe je als organisatie slimmer kunt werken en je klant beter van dienst kunt zijn met datagedreven marketing.

Bekijk hier de video van Daan over zijn bijdrage aan de BouwKennis Jaarbijeenkomst:

Over Daan:

Organisaties datagedreven maken en slimmer laten werken. Dat is de passie van Daan van Beek. Hij adviseert & faciliteert bedrijven en non-profit organisaties over de mogelijkheden van Business Analytics, Big Data, AI en datagedreven organisaties. Hij studeerde Bestuurlijke informatiekunde aan de Open Universiteit en behaalde vervolgens zijn Master of Science in Artificial Intelligence (AI) aan de Middlesex University in Londen. Daan is auteur van het boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’ (compleet herziene druk), oprichter van de Passionned Group en de eindbaas.

 

Volledig overzicht keynotes