Home » Laatste nieuws » Schrijf je in voor de BouwKennis Jaarbijeenkomst VIP!

Schrijf je in voor de BouwKennis Jaarbijeenkomst VIP!

Donderdag 19 september 2019 is het zo ver: de BouwKennis Jaarbijeenkomst VIP. Een exclusief evenement in de stad waar het voor BouwKennis ooit allemaal begonnen is en wat nog steeds de thuisbasis is: Rotterdam. Het Erasmus Paviljoen zal het decor zijn voor deze inspirerende dag, die volledig in het teken staat van Business Intelligence. Data is de toekomst, daar kunnen we niet omheen. Maar hoe zet je data om tot kennis? Tijdens de BouwKennis Jaarbijeenkomst VIP zullen we deze toekomst samen gaan verkennen.

Business Intelligence

Na een uitgebreide en heerlijke lunch geeft senior marktanalist Guido van Beek je meer inzicht in de bouwproductie en -prognoses voor 2020-2021. Daarna gaan we uitgebreid in op het thema Business Intelligence. De toekomst van BI wordt onder de loep genomen: wat houdt BI in en welke rol gaat BI spelen in de toekomst? Wanneer je over data beschikt, is het van belang om deze na analyse, tactisch in te zetten. We laten zien hoe BouwKennis kan optreden als jouw BI-partner in de toekomst. Tot slot sluiten we het programma af met een presentatie over de mogelijkheden van BI. Wat zijn handige tips en waar moet je voor uit kijken? Zijn er valkuilen? En wat zijn de mogelijkheden voor de bouwsector? We illustreren een aantal inspirerende voorbeelden uit andere sectoren, waar we als bouwsector van kunnen leren.

Erasmus Paviljoen

Het Erasmus Paviljoen is een bruisende ontmoetingsplek in het hart van de campus van de Erasmus Universiteit. In het mooie theater kun je luisteren naar de presentaties van onze sprekers. Na afloop is er gelegenheid om te borrelen en te netwerken in het grand café. De locatie is goed bereikbaar zowel met openbaar vervoer als de auto. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage. Hier vind je meer informatie over de bereikbaarheid.

Dit is een exclusief congres en inschrijven is alleen mogelijk op uitnodiging. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je wel graag komen? Schrijf je hier in met behulp van het formulier.

Terug naar nieuwsoverzicht