Home » Mensen » Yves Plees – Managing Director at SUE | Behavioural Design

Yves Plees – Managing Director at SUE | Behavioural Design

Als managing director navigeert Yves Plees Sue om een echt wereldmerk te worden met een internationale voetafdruk. SUE Behavioural Design helpt mensen om betere keuzes te maken in werk, leven en spel. Wij ontwerpen en implementeren gedragsinterventies voor bedrijven, overheden en NGO’s door de kracht van gedragspsychologie en sociale wetenschap te ontsluiten. Het beheersen van gedragsontwerp is echt waardevol voor iedereen, maar vooral nuttig voor innovators, productontwerpers, strategen, marketeers, CX & en UX professionals, beleidsuitvoerders en communicatiespecialisten.

Yves is naast zijn werk bij SUE ook gastdocent aan de Antwerp Management School en de Solvay Business School over innovatie, change en impact.

Tijdens de BouwKennis Jaarbijeenkomst zal Yves spreken over de psychologie achter data. Data en cijfers geven ons en gevoel van veiligheid en zekerheid. Toch is dat niet altijd zo. Alles heeft te maken met de interpretatie van data. Ook in de wereld van data geldt, niets is wat het lijkt.