Home » Congres » Thema

Thema


In 2018 sprak prof. dr. Frans Feldberg op onze bijeenkomst over big data en datagedreven business model innovation. Verder werd duidelijk dat het maken van strategische plannen essentieel is om naar je doelen toe kunnen werken.   

Voor 2019 verwachten we een gematigde groei van de markt. Om optimale bedrijfsresultaten te blijven behalen is het van groot belang je bedrijf nader te analyseren. Daarom wilden we in onze bijeenkomst op 19 september 2019 aandacht besteden aan Business Intelligence. Daarbij zoomde we in op de onderwerpen data omzetten in waarde en klantgerichtheid verbeteren met Business Intelligence. Bovendien vertelden we hoe BouwKennis jou in de toekomst als BI-partner gaat helpen.

Data omzetten in waarde: van toeval naar vaardigheid

Welke meerwaarde gaat Business Intelligence creëren? Hoe neem je de juiste beslissingen na data-analyse?

Hoe verbeter je klantgerichtheid met Business Intelligence?

Hoe kun je met BI je klanten beter bedienen? Wat zijn de mogelijkheden voor de bouwsector? Daarnaast bespraken we inspirerende voorbeelden uit andere sectoren, waar we als bouwsector van kunnen leren.

Een kijkje in de toekomst van Business Intelligence met BouwKennis

De hoeveelheid beschikbare data neemt steeds meer toe. De grootste uitdaging voor organisaties is om deze gegevens te analyseren en tactisch in te zetten om hiermee bedrijfsprestaties te verbeteren. Hoe kun je BI toepassen, zodat je jouw klanten optimaal kunt bedienen aan de hand van verzamelde gegevens? BouwKennis helpt je graag met het realiseren van succesvolle BI.

Lees hier de dagverslagen en download de presentaties!