Home » Congres » Thema

Thema


In 2018 sprak prof. dr. Frans Feldberg op onze bijeenkomst over big data en datagedreven business model innovation. Verder werd duidelijk dat het maken van strategische plannen essentieel is om naar je doelen toe kunnen werken.   

Voor 2019 verwachten we een gematigde groei van de markt. Om optimale bedrijfsresultaten te blijven behalen is het van groot belang je bedrijf nader te analyseren. Daarom willen we in onze bijeenkomst op 19 september 2019 aandacht besteden aan Business Intelligence. Daarbij zullen we inzoomen op de onderwerpen toekomst van BI en toepassingen van BI in de praktijk. Bovendien vertellen we hoe BouwKennis jou in de toekomst als BI-partner gaat helpen.

Toekomst van BI

Business Intelligence: wat houdt het in en welke rol gaat BI nemen in de toekomst? Welke meerwaarde gaat BI creëren?

Wat kun je met BI? Alle do’s en don’ts

Wat zijn de mogelijkheden voor de bouwsector? Wat moet je juist wel of niet doen? Met een aantal goede tips word je op weg geholpen in de wereld van BI. Daarnaast bespreken we inspirerende voorbeelden uit andere sectoren, waar we als bouwsector van kunnen leren.

BouwKennis als BI-partner

De hoeveelheid beschikbare data neemt steeds meer toe. De grootste uitdaging voor organisaties is om deze gegevens te analyseren en tactisch in te zetten om hiermee bedrijfsprestaties te verbeteren. Hoe kun je BI toepassen, zodat je jouw klanten optimaal kunt bedienen aan de hand van verzamelde gegevens? BouwKennis helpt je graag met het realiseren van succesvolle BI.

PROGRAMMA

Bekijk op deze pagina het volledige programma en de sprekers!

Inschrijven