Home » Congres

Congres

De BouwKennis Jaarbijeenkomst is hét jaarlijkse kennisevenement voor de bouw-, vastgoed- en installatiebranche. Ieder jaar komen ruim 500 professionals samen om de nieuwste trends in bouwmarketing te ontdekken. De basis van de Jaarbijeenkomst is altijd gelijk; het doel is om de bezoeker handvatten te geven om binnen de bouwsector succesvol te zijn met behulp van interessante kennis onderwerpen. Daarnaast wil BouwKennis de bouwsector met elkaar verbinden met de Jaarbijeenkomst als centraal netwerkevent. Er is voldoende ruimte rondom de Jaarbijeenkomst om de belangrijkste beslissers in de bouwsector te ontmoeten.

BUSINESS INTELLIGENCE

Elk jaar staan nieuwe onderwerpen centraal, zo stond in 2018 ‘De toekomst van marketing’ centraal. De sprekers gingen in op het maken van strategische plannen, het binden van jong en talentvol personeel aan je organisatie en hoe organisaties waarde met data creëren.

Voor 2019 verwachten we een gematigde groei van de markt. Om optimale bedrijfsresultaten te blijven behalen is het van groot belang je bedrijf nader te analyseren. Daarom wilden we in onze bijeenkomst op 19 september 2019 aandacht besteden aan Business Intelligence. Daarbij hebben we ingezoomd op deze belangrijke onderwerpen:

» Data omzetten in waarde: van toeval naar vaardigheid 
Data omzetten in waarde: hoe doe je dat?

» Hoe verbeter je klantgerichtheid met Business Intelligence?  
Welke mogelijkheden zijn er voor de bouwsector? En hoe kun je met BI je klanten beter bedienen?

» Een kijkje in de toekomst van Business Intelligence.
Iedereen verzamelt data, maar het gaat erom wat je met deze gegevens doet. Met deze gegevens kun je je bedrijfsprestaties verbeteren. BouwKennis helpt je graag met het realiseren van succesvolle BI

Op deze pagina lees je alles over hoe de BouwKennis Jaarbijeenkomst VIP 2019 is verlopen.