Home » Congres

Congres

congresDe BouwKennis Jaarbijeenkomst is hét jaarlijkse kennisevenement voor de bouw-, vastgoed- en installatiebranche. Ieder jaar komen ruim 500 professionals samen om de nieuwste trends in bouwmarketing te ontdekken. De basis van de Jaarbijeenkomst is altijd gelijk; het doel is om de bezoeker handvatten te geven om binnen de bouwsector succesvol te zijn met behulp van interessante kennis onderwerpen. Daarnaast wil BouwKennis de bouwsector met elkaar verbinden met de Jaarbijeenkomst als centraal netwerkevent. Er is voldoende ruimte rondom de Jaarbijeenkomst om de belangrijkste beslissers in de bouwsector te ontmoeten.

DE TOEKOMST VAN MARKETING

Elk jaar staan nieuwe onderwerpen centraal, zo stond in 2017 ‘De klant van morgen’ centraal. De sprekers gingen in op welke nieuwe verdienmodellen er voor de toekomst mogelijk zijn, wat klanten écht willen (en wat dat betekent voor jouw dagelijkse werkzaamheden) en wat we kunnen leren van andere sectoren.

Voor 2018 verwachten we dat de markt verder aantrekt, maar dat het personeelstekort de groei drukt. Daarom willen we tijdens de BouwKennis Jaarbijeenkomst op 20 september 2018 aandacht besteden aan de toekomst van marketing. Daarbij zullen we inzoomen op die belangrijke onderwerpen:

» Strategie
Strategische processen duren vaak lang, terwijl je tegenwoordig steeds sneller moet acteren op allerlei veranderingen. Hoe verenig je dat?

» Medewerkerstevredenheid
Door het huidige personeelstekort in de bouwsector, gaat er een slag om talent ontstaan. Hoe bind je jong en talentvol personeel aan je organisatie?

» Big data
Hoe kunnen organisaties waarde met data creëren door zowel het verbeteren van het bestaande business model als door nieuwe data-gedreven business modellen te ontwikkelen?

Op deze pagina lees je alles over het programma en de sprekers van dit jaar.

BOUWKENNIS MARKETING JAARPRIJS

Ieder jaar vindt de finale van de BouwKennis Marketing Jaarprijs plaats tijdens de Jaarbijeenkomst. Bezoekers kunnen samen met de vakjury stemmen op een van de drie finalisten, waarbij de stem van bezoekers voor 70% meetelt.

Kosteloos inschrijven