Home » Jaarbijeenkomst

Jaarbijeenkomst

De BouwKennis Jaarbijeenkomst is hét jaarlijkse kennisevenement voor de bouw-, vastgoed- en installatiebranche. Ieder jaar komen ruim 500 professionals samen om de nieuwste trends in bouwmarketing te ontdekken. De basis van de Jaarbijeenkomst is altijd gelijk; het doel is om de bezoeker handvatten te geven om binnen de bouwsector succesvol te zijn met behulp van interessante kennis onderwerpen. Dit jaar is door de huidige omstandigheden de bijeenkomst online en wordt deze live uitgezonden vanuit de BouwKennis studio. 

Bouwen op Data 

Ieder jaar staan nieuwe onderwerpen centraal. Thema’s van voorgaande jaren waren: Business Intelligence, De toekomst van marketing, De klant van morgen en Megatrends in de bouw.  Dit jaar staat de BouwKennis Jaarbijeenkomst in het teken Bouwen op Data. Dit zijn natuurlijk twee enorme begrippen. Het gebruik en de inzet van data is zeer divers. En die kanten gaan we ook proberen te laten zien. En data vindt zijn weg steeds meer in de bouw. Zo wordt het gebruikt voor de ontwikkelingen van nieuwe diensten en producten maar ook ter verbetering van processen. In de line up van keynote speakers vind je deze diversiteit in onderwerpen terug, allen met een gemene deler: data.

Danielle Bakx, Marktinformatiespecialist bij BouwKennis vertelt je in het onderstaande filmpje over de BouwKennis Jaarbijeenkomst: