Home » Laatste nieuws » Boudewijn Goedhart: De toekomst van BouwKennis

Boudewijn Goedhart: De toekomst van BouwKennis

Trends en ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op binnen de Nederlandse bouw. Hierdoor ontstaan veel kansen en is meebewegen en inspelen op deze kansen cruciaal voor het overleven binnen deze veranderlijke werkelijkheid. Dit zorgt er echter ook voor dat er op jou, als beleidsmaker of marketeer in de bouwsector, dagelijks veel keuzes op je af komen, die ook snel genomen worden worden. Deze keuzes hebben vaak een diepgaande impact op je organisatie en de relatie met jouw klanten. Daarom wil je toegang tot de meest relevante informatie op het juiste moment. Zodat jij de juiste keuzes kunt maken!

In en rond de bouw en installatie is heel veel data beschikbaar over bijvoorbeeld nieuwbouw en renovatie. Deze cijfers vormen namelijk de bouwstenen voor jouw marktkansen, je klantgerichtheid of voor gestroomlijnde bedrijfsprocessen. Door slim gebruik van data biedt BouwKennis je de juiste kennis en tools om prestaties snel en eenduidig inzichtelijk te maken, zodat je effectief in kunt spelen op relevante ontwikkelingen. In dit proces staat het online dataportal van BouwKennis, BouwKennisData, centraal.

Op 16 september vertelt Boudewijn je hierover meer én over de plannen voor de toekomst van BouwKennisData.

Over Boudewijn

De bouw verandert. Maar in welke richting? Welke trends en ontwikkelingen spelen de komende jaren een rol van betekenis? Hoe moeten bedrijven uit de sector hierop inspelen? Als het over de toekomst van de bouw gaat, kom je automatisch uit bij Boudewijn Goedhart.

Vanaf 2007 staat Boudewijn aan het hoofd van BouwKennis. Als directeur van BouwKennis heeft Boudewijn een neus ontwikkeld voor de richting waarin markten zich ontwikkelen. Hij heeft hier de dagelijkse leiding over de verkoopafdeling, een onafhankelijke vakredactie, stuurt de marketinginspanningen aan en stippelt het beleid uit. Bovendien is onder leiding van Boudewijn BouwStijl Media opgestart, een fullservice, no-nonsense contentmarketingbureau voor de bouwsector.

Al 20 jaar is BouwKennis de leverancier van gestructureerde data, zowel voor de Nederlandse als voor de Europese bebouwde omgeving. Steeds vaker doen we dat in dashboards en tools die je in ons portal elk moment van de dag kunt raadplegen. Daarnaast blijven we actuele data en ontwikkelingen voorzien van duiding en toelichting. Zodat jij je keuzes intern altijd kunt funderen. Welk datavraagstuk je ook hebt, BouwKennis bouwt graag mee aan jouw succes, nu en in de toekomst.

Volledig overzicht keynotes